VI KAN FÖRETAGSFINANSIERING
Ring oss för gratis rådgivning på 08-474 46 60


SnabbkollDiagnostiskt test

Vi som har gjort denna sida har jobbat i över 20 år med småföretag och företagsfinansiering. Vi vet av egen erfarenhet hur svårt det kan vara att finansiera sin verksamhet, och vilka problem man möter. Vi vet hur det känns att stå med mössan i hand hos banken, eller när svetten lackar inför en viktig presentation med en investerare. Här har vi försökt dela med oss av vår erfarenhet.

Du får gärna kontakta oss om du har frågor, antingen genom att använda formuläret, eller ringa oss på 08-474 46 60.

 

 

Sidan företagsfinansiering.se drivs av Företagslån Sverige AB.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

[recaptcha]

Jason
Jason har förmågan att se trender och koppla ihop samband. Han kommer från en företagarfamilj i Chicago och har en härlig förmåga att alltid se möjligheter där andra ser problem. Jason har jobbat med flera av de stora svenska finansföretagen, och vet att det finns mycket som skulle kunna förbättras.

 Jason 

 thomas 

Thomas
Thomas är en naturbegåvning när det gäller att förstå och analysera problem. Thomas har många års erfarenhet från kreditmarknaden. Med sin finska sisu ger Thomas inte upp i första taget, utan jobbar tills problemen är lösta.

Emil
Emil är en serieentreprenör, som närmast kommer från det snabbväxande spelbolaget Cherry. Han älskar att utmana etablissemanget och hatar monopol och oligopol. Emils största tillgång är ett tjockt pannben och en stark drivkraft att uppnå det omöjliga. Tidigare har Emil drivit bolag inom bl.a. telekom och finans.

 emil